Warning: Declaration of HSM_PageTitle::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/tyksak.dk/public_html/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/page_title.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_Description::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/tyksak.dk/public_html/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/description.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_Tags::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/tyksak.dk/public_html/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/tags.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_JavaScript::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/tyksak.dk/public_html/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/javascript.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_Stylesheet::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/tyksak.dk/public_html/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/stylesheet.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_Stylesheet::init() should be compatible with HSM_Module::init($args) in /var/www/tyksak.dk/public_html/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/stylesheet.php on line 0
Aspargessauce - Tyksak - Når dit tøj krymperTyksak - Når dit tøj krymper

Aspargessauce

Vand, aspargeslage og bouillonkoncentrat bringes i kogVand og hvedemel røres til jævningJævningen tilsætterSaucen koges igennemAspargessnitter tilsættes, og saucen koges igennemSaucen smages til med salt og evt. peber.

Ingredienser:

2 3/4 dl. Vand og aspargeslage
6 g. Bouillonkoncentrat
½ dl. Vand, jævning
20 g. Hvedemel, jævning
100 g. Aspargessnitter.

Om tyksak

Jeg er en rigtig tyksak, jeg har det meste af mit liv vejet for meget. For 3 år siden fik jeg smidt 50 kilo, men som så mange andre tabte jeg gejsten og har taget det hele på igen. Jeg er nu igen gået i gang med at få styr på vægten. Så krymper dit tøj kan du her på siden føle min kamp, og finde gode råd og motivation til dit eget vægttab.

Efterlad en kommentar

Tilføj din kommentar, eller trackback fra din egen side. Du kan også abonnere til disse kommentarere via RSS.

Din mail adresse bliver aldrig delt. Felter markeret med *